Skip to content

Go here for an English version of this page

18767754_1341233962656947_1223146625780142084_n

Hallo, wat leuk dat je hier langs komt.

 

Mijn Creatieve Leven:

Mijn naam is Carla, ik woon in Leidschendam en ik ben mijn hele leven al een zeer creatief bezig bijtje. Vroeger was ik altijd in de weer met allerlei handwerken zoals borduren en haken, maar ook kleuren en tekenen, fotografie en het maken van allerlei kaarten.

Tegenwoordig ben ik fulltime creatief maker en inspirator en tevens in opleiding als creatief coach. Want wat is er nu leuker dan creatief bezig zijn en anderen helpen om zelf hun creativiteit te ontwikkelen.

Zoals gezegd ben ik dus al mijn hele leven met allerlei creaties bezig geweest. De laatste 10 jaar zoveel met alle onderwerpen, die je op deze website tegen komt, dat ik het idee had om dit ook op een andere manier met je te delen.

ABC met Carla

Ik heb een nieuwe groep, ABC met Carla, in een apart prive netwerk waar je steeds nieuwe ideeen, creaties, tips, downloads en meer van mij kunt gaan vinden die ik in de loop der jaren verzameld heb en allerlei nieuwe dingen die bij mij opborrelen.

Ben je al een creatief persoon dan ga je hier van alles vinden om weer op nieuwe ideeen te komen. Hier zal ook info verschijnen over eventuele workshops (life in Leidschendam of online) en toekomstige cursussen.

Mijn kennis en ervaring kan ik ook gebruiken om jou op weg te helpen naar een creatiever leven. Denk je dat je niet creatief bent. Wil je uitzoeken wat jij leuk vind, spelen met materialen. Of zoek je een momentje van ontspanning om je hoofd leeg te maken? Zowel in de ABC met Carla groep als prive kan ik je daarbij helpen.

De groep wordt langzaam gevuld met steeds meer creatieve inspiratie voor iedereen en ook als creatief coach help ik je daarbij graag op weg.

Meer info en een mogelijk tot inschrijven voor deze ABC groep vind je in mijn nieuwsbrief en op deze pagina: ABC met Carla

creatief coach

Creatief Coaching:

Heb je wat creatieve coaching nodig? Ook daar kan ik je mee helpen. Creatief bezig zijn is fijn als rustpuntje in deze drukke wereld. In het Engels zeggen ze zelfs ART HEALS. En ja kunstzinnig bezig zijn helpt echt. Ik help je graag een handje op weg.

Ook als je graag creatiever bezig wilt zijn, maar door de bomen het bos niet ziet en wil uitzoeken wat je leuk vind door te spelen met materialen en technieken. Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Je kan persoonlijk contact met mij opnemen via de mail. Dan kijken we hoe en waarmee ik je kan helpen.

Wil je mij eerst op een andere manier meer leren kennen dan kan je lid worden van ABC met Carla  (schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan ontvangt je daarbij een directe link). 

Meer weten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het eerste formulier op deze contactpagina of stel me een vraag via het tweede formulier. Je wordt dan altijd op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes over mijn creatieve leven en creatieve coaching, lijstje met de laatste blogposts en je vind er een directe link naar de ABC groep.

Verder deel ik op Instagram regelmatig foto's van mijn creaties, uitstapjes tijdens vakanties of museumbezoek en het planten en dieren leven in mijn tuin en omgeving. Leuk als je mij daar ook volgt. Maar wist je dat je geen account hoeft te hebben om mijn foto's daar te bekijken. Klik gewoon op de link en kijk mee.

Hieronder een paar links naar groepen waar ik lid van ben of die ik je kan aanbevelen

Member of Creatief Contact
Life of Chrisje
Scroll To Top