Go here for an English version of this page

avatar1

Hallo, wat leuk dat je hier langs komt.

 

Mijn Creatieve Leven:

Mijn naam is Carla, ik woon in Leidschendam en ik ben mijn hele leven al een zeer creatief bezig bijtje. Vroeger was ik altijd in de weer met allerlei handwerken zoals borduren en haken, maar ook kleuren en tekenen, fotografie en het maken van allerlei kaarten.

Tegenwoordig ben ik fulltime creatief maker en inspirator en creatief coach. Want wat is er nu leuker dan creatief bezig zijn en anderen helpen om zelf hun creativiteit te ontwikkelen.

Mijn Blogs vind je via de menu balk bovenaan de bladzijde. Klik op blog voor alle blogs of kies eronder een subcategorie: Blog voor alle nieuwe of Blast from the past voor compilaties van oude blogposts. Ik schrijf al blogs sinds 2012, maar op deze website vind je alleen blogs van de laatste 4-5 jaar. Van sommige onderwerpen maak ik deze blasts from the past posts omdat ik het ook leuk vind mijn oude werk hier nog deels te laten zien.

Zoals gezegd ben ik dus al mijn hele leven met allerlei creaties bezig geweest. De laatste 10 jaar zoveel met alle onderwerpen, die je op deze website tegen komt, dat ik het idee had om dit ook op een andere manier met je te delen.

Creatief in je element

Ik heb een groep, Creatief in je element, in een apart prive netwerk waar je steeds nieuwe ideeen, creaties, tips, downloads en meer van mij kunt gaan vinden die ik in de loop der jaren verzameld heb en allerlei nieuwe dingen die bij mij opborrelen.

Ben je al een creatief persoon dan ga je hier van alles vinden om weer op nieuwe ideeen te komen. Hier zal ook info verschijnen over workshops (life in Leidschendam of online) en cursussen.

Mijn kennis en ervaring kan ik ook gebruiken om jou op weg te helpen naar een creatiever leven. Denk je dat je niet creatief bent. Wil je uitzoeken wat jij leuk vind, spelen met materialen. Of zoek je een momentje van ontspanning om je hoofd leeg te maken? Zowel in de groep als prive kan ik je daarbij helpen.

De groep wordt langzaam gevuld met steeds meer creatieve inspiratie voor iedereen en ook als creatief coach help ik je daarbij graag op weg.

Meer info en een mogelijk tot inschrijven voor deze groep vind je in mijn nieuwsbrief en op de pagina Mijn creatieve groep

MN

Creatief Coaching:

Heb je wat creatieve coaching nodig? Ook daar kan ik je mee helpen. Creatief bezig zijn is fijn als rustpuntje in deze drukke wereld. In het Engels zeggen ze zelfs ART HEALS. En ja kunstzinnig bezig zijn helpt echt. Ik help je graag een handje op weg.

Ook als je graag creatiever bezig wilt zijn, maar door de bomen het bos niet ziet en wil uitzoeken wat je leuk vind door te spelen met materialen en technieken. Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Je kan persoonlijk contact met mij opnemen via de mail. Dan kijken we hoe en waarmee ik je kan helpen.

Wil je mij eerst op een andere manier meer leren kennen dan kan je lid worden van Creatief in je element  

Wil je nog meer weten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op deze contactpagina . Je wordt dan altijd op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes over mijn creatieve leven en creatieve coaching, lijstje met de laatste blogposts en je vind er een directe link naar de creatieve groep.

Heb je een vraag,in de privacy policy vind je mijn e-mail adres.

Verder deel ik op Instagram regelmatig foto's van mijn creaties, uitstapjes tijdens vakanties of museumbezoek en het planten en dieren leven in mijn tuin en omgeving. Leuk als je mij daar ook volgt. Maar wist je dat je geen account hoeft te hebben om mijn foto's daar te bekijken. Klik gewoon op de link en kijk mee.

Hieronder een paar links naar groepen waar ik lid van ben of die ik je kan aanbevelen

Member of Creatief Contact