Creatief in je element

De inspiratie, cursus, workshop en netwerk en plek voor iedereen die graag creatief bezig is.

Hier vind je cursussen als Letterspel, collage maken, Mandala tekenen (klik hier voor meer cursus informatie) en veel meer creatieve inspiratie over de volgende hoofdonderwerpen

Art Journalen & Mixed Media

Boekjes

Kaarten maken

Spelen Met Procreate en nog veel meer

Wat vind je o.a. in Creatief in je element:

  • Een gratis prive groep met interactie met andere creatievelingen
  • Creatieve inspiratie gemixt met beetje creatieve coaching
  • De plek voor mijn online cursussen
  • Creatieve downloads: uitdagingen, kleurplaten, collage materiaal en meer
  • Werkwijzen
  • ABC voor de creatieve kunstenaar (van A-Z met allerlei termen uit de creatieve wereld) aangevuld met tips voor goedkope en recycling ideetjes (dus ook beetje Art Budget Club)
  • Hulp bij problemen en vragen

Voor wie is deze groep:

Voor iedereen jong of oud die een gezellige groep zoekt om samen creatief bezig te zijn. Ja samen, al ben ik wel de initiator en zal de grootste bijdrager zijn. Mijn idee is toch een gezamelijke groep, waar we elkaar kunnen helpen en samen nieuwe dingen leren.

Ben je een absolute beginner, die op mijn site leuke dingen ziet en denkt: Dat wil ik ook. Ja ook jij, die nog nooit zoiets heeft gedaan en denkt dat kan ik niet. Als je hier op deze website ook maar iets ziet waar je enthousiast over wordt, doe dan mee. Als creatief maker, inspirator en creatieve coach help ik je graag op weg met spelen en uitzoeken wat bij jou past. Ja, zelfs als je denkt ik ben niet creatief. Want echt iedereen is creatief. En zelfs met weinig materiaal en weinig tijd kan je veel meer dan je denkt.

Ben je een gevorderde creatieveling ook dan wil ik je graag uitnodigen om hier je ideeën te delen en vast ook op heel veel nieuwe ideeën te komen.

Is er iets speciaals dat je wilt leren, heb je iets wat je graag zou kunnen vraag het en ik kan je vast helpen. Wie weet bouw ik wel een online workshop speciaal voor de vragen die komen. Weet ik het niet dan kan ik je misschien wel doorverwijzen of iemand anders uit de groep kan je helpen. Of, nog veel leuker, we zoeken het samen uit. Ik ben super leergierig en niemand weet alles al.

Creatief bezig zijn is fijn als rustpuntje in deze drukke wereld. In het Engels zeggen ze zelfs ART HEALS. En ja kunstzinnig bezig zijn helpt echt en ik ben graag het handje dat je meeneemd op het goede pad zet. Ik deel in de groep tips om over na te denken en geef je creatieve uitdagingen. Hopelijk levert je dat een rustiger en creatiever leven op. Je kunt mij daar in de groep ook makkelijk persoonlijk benaderen, maar uiteraard kan dat ook altijd via de mail. 

Hoe wordt je nu lid van de groep Creatief in je element?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via de contact pagina dan krijg je daarin niet alleen andere info, maar hij bevat altijd een uitnodigingslink om lid te worden van deze groep.

Of vul de aanmelding in via deze link https://creatief-in-je-element.mn.co/feed 

Bij beide wegen krijg je na het aanmelden en invullen een bevestigingslink via de email, dus check je mail)

Ik zie je daar graag verschijnen.