Voorjaarskriebels

Ik ga maar weer eens op de nederlandse toer. Dus hier een nederlandstalige blogpost.

Deze pagina is een volledige kopie van een post in mijn nederlandse creatieve netwerkgroep Creatief in je element. Dus mocht hij er een beetje anders dan anders uitzien, dan weet je hoe het komt.

Gisteren keek ik naar een life van Daniƫlle Noorman op een facebook groep. We gingen zonder enige vorm van voorbereiden intuitief art journallen. Nou is het voor een snel overprikkeld zijn introvertje zoals ik een beetje stressig om naar een facebook life te kijken en luisteren en dan ook nog intuitief bezig te zijn. Dus laat ik het maar iets van doe maar wat journallen noemen.

Ik begon met een een journal spread in mijn grote speel art journal waar al van alles opzat. Zo'n pagina waar ik restjes verf en kapotte markers op uitsmeer en dan later wel zie wat ik ermee doe. Deze dus:

Ik begon dus in tegenstelling tot de anderen niet met een blanco pagina. Daarna gingen we eerst dingen van ons afschrijven met een stabilo all (water oplosbaar potlood wat echt overal overheen schrijft). Van alles lekker door elkaar.

Daarna kwamen er laagjes collage en verf op en had ik dit.

Hierna aan de slag met stencils. Ik had behoefte aan iets van natuur dus gebruikte een eigengemaakte takjes stencil. Toen plaatjes en vond een aantal zelfgetekende bloemetjes en plakte die op. Daarna nog wat gestempeld en tekst erbij gezet. Ondertussen werd het een lekker chaos om me heen.

Het was vrieskoud buiten, maar ik zal lekker in het zonnetje met een strak blauwe lucht buiten en had toch echt een voorjaarsgevoel. Dus ja dan komt dit er dus uit:

Vandaag helaas weer grauw en grijs buiten, maar die mooie zonnige dag van gisteren heb ik in ieder geval vastgelegd.

Leave a Comment