Top 2000 Blog Party: Day 1

25 December 2020: Dag 1 van de Top2000

Intro for English speaking audience: This year I am making all my work for this party digital using mostly Procreate. People from all over the world can join this party , see info here https://www.maritspaperworld.com/blog/top-2000-blog-party/

Het is weer december 2020, dus weer tijd voor de Top 2000 blog party van Marit Barentsen.

Elk jaar weer een creatief feestje. Allerlei mensen maken en delen hun creatie gebaseerd op nummers van de Top 2000. Klik op de link hierboven om op Marit haar site meer info te krijgen. Tevens kan je daar oude werkstukken van voorgaande jaren zien.

Ik ga dit jaar alles digitaal maken in voornamelijk Procreate. Weer eens iets heel anders dan op papier of in een journal. Mijn foto's deel ik hier op de website. Mijn maakproces komt in mijn creatieve netwerk groep, dus ben je daarnaar geinteresseerd dan nodig ik je graag uit om lid te worden via deze link: https://creatief-in-je-element.mn.co/

(na aanmelding via de link krijg je een mail ter bevestiging. het digitale werk komt binnen een speciale groep: Spelerij met Procreate, waar vanaf morgen regelmatig nieuwe werkstukken komen)

Ik ga je daar graag zien. Voor nu laat ik je mijn 2 uitwerkingen voor 25 december zien.

December 25, 2020

Nr 1930 Riverside by Agnes Obel

Hier heb ik getekend met diverse penselen van procreate

top 2000 blog party

December 25, 2020

Nr 1704 Desert Rose by Sting & Cheb Mami

Dit is een digitale collage van een foto van Kootwijkerzand en een Roos (met de app Eraser alles rondom de roos verwijderd) uit mijn tuin. De muziek heb ik van internet die doorzichtig is “uitgegumd”

Bestand_000

Leave a Comment