Skip to content

ABC met Carla

Nederlandstalige netwerk groep voor iedereen die,
graag
bezig is met of meer wil weten over: 

Art Journalen & Mixed Media

Boekjes

Cards Kaarten

Art Journalen (AJ) en Mixed Media (MM)
Art Journalen (AJ) en Mixed Media (MM)
zelfgemaakte kleine boekjes tot eigen Art Journals
zelfgemaakte kleine boekjes tot eigen Art Journals
zelfgemaakte mixed media kaarten voor iedere gelegenheid
zelfgemaakte mixed media kaarten voor iedere gelegenheid

Wat vind je o.a. in ABC met Carla:

  • ABC voor de creatieve kunstenaar (van A-Z regelmatig aangevuld met allerlei termen uit de creatieve wereld) aangevuld met tips voor goedkope en recycling ideetjes (dus ook beetje Art Budget Club)
  • Creatieve downloads: uitdagingen, kleurplaten en meer
  • Werkwijzen
  • Creatieve inspiratie en creatieve coaching
  • Hulp bij problemen
  • Overzicht van (mogelijke) life workshops in leidschendam en in de toekomst online cursussen
  • Een community bouwen en interactie met andere creatievelingen

Voor wie is deze groep:

Voor iedereen jong of oud die een gezellige groep zoekt om samen creatief bezig te zijn. Ja samen, al ben ik wel de initiator en zal de grootste bijdrager zijn. Mijn idee is toch een gezamelijke groep, waar we elkaar kunnen helpen en samen nieuwe dingen leren.

Ben je een absolute beginner, die op mijn site leuke dingen ziet en denkt: Dat wil ik ook. Ja ook jij, die nog nooit zoiets heeft gedaan en denkt dat kan ik niet. Als je hier op deze website ook maar iets ziet waar je enthousiast over wordt, doe dan mee. Als creatief maker, inspirator en creatieve coach help ik je graag op weg met spelen en uitzoeken wat bij jou past. Ja, zelfs als je denkt ik ben niet creatief. Want echt iedereen is creatief. En zelfs met weinig materiaal en weinig tijd kan je veel meer dan je denkt.

Ben je een gevorderde creatieveling ook dan wil ik je graag uitnodigen om hier je ideeën te delen en vast ook op heel veel nieuwe ideeën te komen.

Is er iets speciaals dat je wilt leren, heb je iets wat je graag zou kunnen vraag het en ik kan je vast helpen. Wie weet bouw ik wel een workshop (life of online) speciaal voor de vragen die komen. Weet ik het niet dan kan ik je misschien wel doorverwijzen of iemand anders uit de groep kan je helpen. Of, nog veel leuker, we zoeken het samen uit. Ik ben super leergierig en niemand weet alles al.

Heb je misschien wat creatief coaching nodig? Ook daar kan ik je mee helpen. Creatief bezig zijn is fijn als rustpuntje in deze drukke wereld. In het Engels zeggen ze zelfs ART HEALS. En ja kunstzinnig bezig zijn helpt echt en ik ben graag het handje dat je meeneemd op het goede pad zet. Je kunt ook hiervoor lid worden van ABC met Carla (prive contact opnemen kan uiteraard altijd ook). Ik deel in de groep tips om over na te denken, geef je creatieve uitdagingen en krijg je hopelijk een rustiger en creatiever leven. Je kunt mij daar in de groep ook makkelijk persoonlijk benaderen, maar uiteraard kan dat ook altijd via de mail. 

Hoe wordt je nu lid van ABC met Carla?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via de contact pagina dan krijg je daarin info met een directe uitnodigingslink om lid te worden van deze groep.

Of vul de aanmelding in via deze link https://abc-met-carla.mn.co 

Ik zie je daar graag verschijnen.

Scroll To Top